Ingela & Mirielle

Konkurrenterna blev kollegor! Ingela Frimert och Mirielle Nordbakk valde att flytta ihop sina salonger och jobbar idag tillsammans under samma tak som 🌾VĂ„r Studio🌾.

Ingela Àr född i Höglunda i Ragunda kommun men flyttade hÀr för studier och skaffade sig erfarenhet under Ätta Är nÀr hon jobbade pÄ Maxim.

- Jag började lÀngta hem till familjen, vÀnnerna och nÀrheten till naturen, sÀger Ingela

SÄ hon valde att flytta hem till Ragunda igen och startade Ingelas hÄrvÄrd i Stugun.

Mirielle har ocksĂ„ rötterna i Ragunda men spenderade 10 Ă„r som Östersundsbo. NĂ€r 10 Ă„r hade gĂ„tt ville familjen köpa hus.

- Eftersom jag kommer frĂ„n Stugun frĂ„n början sĂ„ kĂ€ndes det helt naturligt att flytta ”hem”. Vi insĂ„g ganska snabbt att huspriserna lĂ„g mycket lĂ€gre Ă€n i Östersund. Eftersom jag Ă€r född och uppvuxen hĂ€r sĂ„ visste jag att sina barn fĂ„r en trygg och lugn uppvĂ€xt med nĂ€rhet till skola och fritidsaktiviteter, sĂ€ger Mirelle.

BÄde Ingela och Mirielle fann sig tillbaka i Stugun och konkurrerade dÄ om samma kunder.

- Vi ansÄg att vi vann sÄ mycket pÄ att bli kollegor Àn att vara konkurrenter! SÀger Ingela

Idag har de tvĂ„ företag under samma tak och kan hjĂ€lpa varandra i den dagliga driften. Tillsammans har de helrenoverat salongen och bytte till det gemensamma namnet 🌾VĂ„r Studio🌾.

- Vi var eniga om att vi hade större utvecklingsmöjligheter i att samarbeta och det har gett lyckad utdelning i bÄde vÀnskap och partnerskap, avslutar Mirielle.

Senast uppdaterad 27 mars 2020