16 augusti 2024 kl. 18.00-23.00

Musik på gården!

Den 16 augusti klockan 18 ser vi fram emot att välkomna John Edwin till Rögrinna Gård för en exklusiv spelning i sommarkvällen

Banjomusik från Republiken Jämtland är ett soloframträdande av musikern, låtskrivaren och dansaren Peter Danielsson, alias John Edwin. Showen bygger på låtarna från senaste skivorna "Banjomusik från Republiken Jämtland" och " Hillbilly från Målilla". Musiken är starkt influerad av amerikansk folk-, bluegrass- och country musik.

Kvällen bjuder på förstklassigt fiol-, gitarr-, och banjospel, men även buckdancing. En percussiv form av steppdans som vävs ihop med musiken.
Inspirationen kommer från musikern John Hartfords soloframträdanden på 70- och 80-talet, vars låtar också har en given plats i showen. Musik av countrylegender som Grandpa Jones och Uncle Dave Macon väcks också till liv. Peter är en rutinerad multi-instrumentalist, medlem av bluegrassgruppen Blue Mountain Boys och fd ständigt turnerande i teatergruppen Friteatern. Till vardags bosatt i Östersund men med rötterna i Målilla i Småland.

Gillar du banjo- och bluegrassmusik? Tål du en god anekdot och känner för att uppleva en annorlunda och unik musikakt med en originell musiker?
Då är Banjomusik från Republiken Jämtland något för dig.

Och ja, självklart har vi ingen musik utan mat på gården. Under kvällen serverar Maria och Towe konsertkäk från gårdens råvaror. (Förbokas i biljettlänk)

Insläpp från kl 18.00
Start kl 19.00

Boka din biljett här:
https://billetto.se/e/musik-pa-garden-john-edwin-biljetter-1027151?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=copy_link&utm_content=1 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen önskar Rögrinna Gård och Siljemyra Mathantverk

Kontaktperson
Towe Johnson, info@rogrinna.se

Arrangör
Rögrinna gård och Siljemyra Mathantverk

Senast uppdaterad 17 juni 2024