9 oktober 2023 kl. 18.00-21.00

Hållbar garderob - Reparera - Återskapa - Återbruka

Måndag den 9 oktober klockan 18-21 bjuder Studieförbundet Vuxenskolan in till en kväll fylld av kreativitet, återbruk och skaparglädje!

Varmt välkommen till SV:s lokaler på Hemvägen 5, Hammarstrand.

Hos oss förvandlas våra lokaler till sprudlande systugor, en plats där gamla kläder får nytt liv och där din fantasi inte har några gränser. Vi bjuder in dig till en workshop som hyllar textilt återbruk och ger dig verktygen att skapa något unikt med dina händer.

Gamla jeans kan bli trendiga klänningar, slitna t-shirts förvandlas till trendiga accessoarer och trasiga tyger får nytt liv som till exempel en necessär. Ta en titt i garderoben och ta med ett plagg du vill jobba med eller välj något ur vår bytesgarderob. Symaskin, tråd och andra sytillbehör finns på plats.

Vi ser fram emot att inspirera varandra och samtidigt minska vår påverkan på miljön. Tillsammans kan vi bevisa att hållbart mode inte bara är ett begrepp, det är något vi aktivt kan forma med våra egna händer. Låt oss tillsammans göra en skillnad, en söm i taget. Välkommen till våra inspirerande systugor!

Vår inspiratör Johanna Östlund åker på en länsturné. Passa på att laga eller sy om favoritplagget när vi kommer till en ort nära dig!
Besöka gärna Johannas instagram för inspiration innan träffen: Jamtlanta Kultur & Sekondhand (@jamtlanta) • Foton och videor på Instagram Länk till annan webbplats.

Turnéplan:

Måndag 9 oktober kl 18-21 - Hammarstrand, SV kontoret Hemvägen 5
Tisdag 10 oktober kl 18-21 - Krokom, SV kontoret Aspåsvägen 16
Onsdag 11 oktober kl 18-21 - Hoverberg, Bygdegården
Tisdag 17 oktober kl 18-21 - Järpen, SV kontoret Strandvägen 1

Workshopen är gratis och vi bjuder på fika, föranmälan krävs.

Har du frågor redan nu kan du höra av dig till Verksamhetsutvecklare Sanna Hestner på 063-685 28 69 eller sanna.hestner@sv.se

Du anmäler dig här: Hållbar garderob Hammarstrand- REPARERA - ÅTERSKAPA - ÅTERBRUKA - SV Jämtlands Län Länk till annan webbplats.
Välkommen till en inspirerande kväll med oss!

Senast uppdaterad 15 september 2023