13 oktober 2022 kl. 13.00-15.00

Föreläsningsserien After Work - Hästen

Torsdag den 13 oktober klockan 13 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i Hammarstrand på Strandliden är det direktsänd föreläsning från Jamtli!

Om föreläsningen

Precis som i verkliga livet och i historien så finns det mängder av hästar i våra arkiv. De finns i arbete och fritid, till nytta och nöje, i skogen, på ängen, travbanan, isen, i garnisonen och i stora som små flickors och pojkars drömmar. Vi tycker att denna starka, mångfacetterade, fyrfota vän förtjänar att lyftas fram ur våra arkiv. Följ med på en berättelse om hästhistoria i allmänhet, och i Jämtland i synnerhet. 

Medverkande: Carita Rösler Riksarkivet i Östersund 

Lokala mötesplatser

Tillsammans med Ragunda Hembygdsförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangerar Studieförbundet Vuxenskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. den lokala mötesplatsen för föreläsningsserien After Work i Vuxenskolans lokaler på Strandliden. Varmt välkomna på torsdagarna kl 13.00 under hela hösten

Mer information

Mer information om föreläsningarna finns på Arkivet i Östersunds hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad 23 september 2022