29 oktober 2020 till 30 oktober 2020 kl. 10.00-16.00

Höstlovsaktivitet - Slöjdkollo Kullsta Gamla skola

Välkommen på vårt Slöjdkollo Kullsta gamla skolan, Hammarstrand.
För dig mellan 8 och 16 år i Ragunda kommun.
Vi träffas 10.00-16.00 både torsdag den 29 och fredag den 30 oktober.

Här finns flera olika skapartekniker och material att sätta händerna i.
Vi kommer att jobba med ull och tovning, järntråd och luffarslöjd och så ska vi tälja.

Lägret kan ta emot max 24 deltagare. Vi gör vad vi kan för att hålla avstånd till varandra.
Deltagande är avgiftsfritt. Deltagare tar med egen lunch och lägret bjuder på fika och frukt. Anmälan för stora och små, görs på den här länkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, senast 19 oktober.

Vi startar 10.00 för att du ska kunna ta bussen till Hammarstrand och sedan promenera upp till oss på Kullsta gamla skola. Bussarna hem stämmer sämre, då vi slutar 16.00. Vi ledare finns kvar för att plocka undan ifall du behöver vara kvar hos oss för att vänta på skjuts.

Kollodeltagaren kan bli medlem i Jämtland Härjedalens Hemslöjdsförbundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, läs mer här. Läs mer om rabatterna på slöjdmaterial som är kopplade till medlemskapet på deras sajt. Du blir också inbjuden till Slöjd för Allas slöjdkvällar under hösten och nästa år. Dessutom får du inbjudan till nästa slöjdkollo på påsklovet -21.

Du som är förälder, målsman eller vuxen i kollobarnets närhet bjuds in till en Slöjd för Alla kväll (utan barn) onsdag 28 oktober, 18.00-20.30, Kullsta gamla skola. Vi bjuder på fika. Du behöver inte ta med något då allt material och alla verktyg finns på plats. Vi täljer och jobbar med ståltråd med temat Slöjda för Hjärtat under kvällen.

Frågor kan ställas till Hemslöjdskonsulent Susann Myrenhammar eller Annicka Kanto på Studieförbundet vuxenskolan.

Senast uppdaterad 16 oktober 2020